Întâlnire de urgenţă a guvernului iranian

  • Guvernul iranian se reuneşte luni într-o întâlnire de urgenţă, a anunţat presa de stat din Iran.
  • Pe ordinea de zi ar putea fi discuţii despre succesorii celor decedaţi în accidentul de elicopter de duminică.
  • De asemenea, s-ar putea discuta despre organizarea ceremoniilor de doliu.
Urmărește
738 afișări
Imaginea articolului Întâlnire de urgenţă a guvernului iranian

Întâlnire de urgenţă a guvernului iranian

Membrii Guvernului iranian au fost convocaţi luni la o „întâlnire urgentă”, după ce s-a aflat că preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul de externe al ţării se numără printre victimele accidentului de elicopter, potrivit agenţiei de ştiri de stat IRNA, citate de CNN.

Scaunul ocupat de obicei Raisi a rămas neocupat, pe el fiind aşezat un obiect negru, simbol al doliului. Miniştrii vor discuta despre măsurile urgente care vor fi luate şi despre succesorii celor decedaţi.

Potrivit primelor informaţii, vicepreşedintele iranian Muhammad Mukhbar urmează să devină preşedinte al Iranului. El va prelua funcţiile preşedintelui până la organizarea de alegeri în termen de maximum 50 de zile.

Detaliile legate de ceremoniile de doliu vor fi anunţate în viitor, a informat presa de stat FARS News Agency.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici