Topul celor mai mari salarii oficiale din Bucuresti, conform datelor de la Fisc

Cel mai mare venit obtinut anul trecut in Capitala a provenit din activitatea de consultanta pentru afaceri si management, castigul salarial anual record, de 2,47 mil. lei (circa 743.000 de euro), fiind inregistrat in sectorul 1, potrivit datelor furnizate ZF de Directia Generala a Finantelor Publice Bucuresti.

3 afișări

Pe pozitia secunda in topul salariilor se plaseaza un contribuabil din aceeasi breasla, dar din sectorul 2, cu un venit de peste 615.000 de euro.Productia de calculatoare a adus unui salariat din sectorul 4 un venit anual de circa 412.000 de euro.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici