Traian Băsescu şi Mircea Geoană merg în turul II la prezidenţiale

Traian Băsescu şi Mircea Geoană sunt cei doi candidaţi care se vor confrunta în turul II al alegerilor prezidenţiale, conform rezultatelor sondajelor efectuate la ieşirea de la urne.

5 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu şi Mircea Geoană merg în turul II la prezidenţiale

Traian Băsescu şi Mircea Geoană merg în turul II la prezidenţiale

Conform rezultatelor exit poll-ului Insomar, cu datele culese până la ora 21:00, Traian Băsescu a adunat 32,8 % dintre voturi păstrându-şi prima poziţie. Mircea Geoană a scăzut până la 31,2 % din sufragii în timp ce candidatul PNL a crescut la 22,2 % din voturi. Corneliu Vadim Tudor este creditat cu 4 % din sufragii în timp ce Kelemen Hunor şi Sorin Oprescu sunt la egalitate, cu 3,6 % din voturi. Gigi Becali a fost ales, conform Insomar, de 1,7 % dintre votanţi în timp ce restul candidaţilor, ca şi la primele estimări, nu au trecut graniţa de 0,5 %.

Citeste toata stirea www.libertatea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici