Udrea, Flutur, Ridzi şi Roberta, oamenii lui tata, au scris corect succesul Elenei

Elena Băsescu, europarlamentarul care a confiscat ca imagine alegerile de duminică, a reuşit să ia, în patru judeţe, scoruri de aproximativ 7.50 la sută, practic dublu faţă de rezultatul dat de BEC.

4 afișări
Imaginea articolului Udrea, Flutur, Ridzi şi Roberta, oamenii lui tata, au scris corect succesul Elenei

Udrea, Flutur, Ridzi şi Roberta, oamenii lui tata, au scris corect succesul Elenei

Întâmplător sau nu, judeţele sunt păstorite de lideri democrat-liberali care s-au declarat pe faţă de partea Elenei Băsescu, imediat ce aceasta şi-a anunţat candidatura ca independent la Legislativul de la Bruxelles.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici