Udrea va fi prima doamna in partidul lui Basescu

Formarea noului partid prezidential o propulseaza pe celebra „blonda de la Cotroceni“ in prima linie a liderilor PD-L. Elena Udrea va ocupa aceeasi functie cu Valeriu Stoica, Gheorghe Flutur, Cezar Preda sau Sorin Frunzaverde. Pentru a multumi pe toata lumea, PD-L bate recordul la numarul de vicepresedinti – 25.

1 afișare
Imaginea articolului Udrea va fi prima doamna in partidul lui Basescu

Udrea va fi prima doamna in partidul lui Basescu

Fosta consiliera a presedintelui Traian Basescu ajunge vicepresedinte PD-L printr-un artificiu de ultima ora. In componenta conducerii centrale a viitorului partid format din unirea PD si PLD vor intra, pe linga cei 10 vicepresedinti democrati, si jumatate dintre cei 12 secretari executivi care compun in acest moment Biroul Permanent National al PD. In noul PD-L, cei sase vor fi promovati vicepresedinti. Astfel, Elena Udrea devine membrul PD cu cea mai fulminanta ascensiune in conducerea partidului din ultimul cincinal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici