Video “Urzica de presa” cu Kiki Vasilescu

“Urzica de presa” cu Kiki Vasilescu iti ofera o revista a presei la misto special gandita pentru omul ocupat care nu-si permite la serviciu pauze mai lungi de 5 minute.

1 afișare

 

“Urzica de presa” remarca ca daca 80% dintre femei isi hartuiesc sexual colegii de serviciu, ori feministele n-au deloc dreptate cand ii acuza pe barbati, ori barbatilor le face placere sa fie hartuiti.

In continuare poti afla de ce Marian Vanghelie este cel mai bun sef pe care ti-l poti dori.

“Urzica de presa” este o mini-emisiune care apare de luni pana vineri la ora 13, fiind difuzata exclusiv pe internet.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici