Vacanţele la St. Tropez şi maşinile Ferrari i-au băgat în faliment!

Vremea în care “Regii medicamentelor” spărgeau milioane pe petreceri exclusiviste, vacanţe în cele mai exotice şi rafinate locuri ale planetei, maşini de sute de mii de euro pare că a apus.

116 afișări
Imaginea articolului Vacanţele la St. Tropez şi maşinile Ferrari i-au băgat în faliment!

Vacanţele la St. Tropez şi maşinile Ferrari i-au băgat în faliment!

După cum anunţam în ediţia noastră de ieri, două dintre firmele grupului Relad au intrat în insolvenţă şi sunt la un pas de faliment. Cei trei oameni de afaceri care deţin acest grup de firme, Laurenţiu Stratulat, Adrian Roncea şi Tiberiu Zigu sunt cunoscuţi nu numai pentru averile impresionante pe care le-au făcut, ci şi ca persoane foarte active în peisajul monden.

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.com

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici