Videanu pregăteşte oprirea circulaţiei în Bucureşti

Primarul Capitalei este pregătit să oprească circulaţia în oraş, în cazul în care serviciul de deszăpezire nu reuşeşte să asigure în această dimineaţă condiţii rezonabile de trafic. „Primarul aşteaptă, la ora 5 dimineaţa, un raport al firmelor de deszăpezire şi, dacă situaţia o va impune, va dispune oprirea pentru 24 de ore a circulaţiei maşinilor mici în oraş.

1 afișare
Imaginea articolului Videanu pregăteşte oprirea circulaţiei în Bucureşti

Videanu pregăteşte oprirea circulaţiei în Bucureşti

Documentul este deja redactat şi aşteaptă pe birou semnătura domnului Videanu”, ne-au declarat surse ale municipalităţii. „Am discutat cu domnul Videanu şi această soluţie şi pot să vă spun că, dacă situaţia o va impune, conducerea primăriei va recurge şi la această variantă”, ne-a declarat, la rândul lui, viceprimarul Răzvan Mur­geanu.Astfel, de astăzi, începând cu ora 6, pe străzile Capitalei ar putea fi permisă numai circulaţia maşinilor de intervenţie (Pompieri, Salvare etc.), a celor care se ocupă de aprovizionare, a celor cu tracţiune integrală (4X4), precum şi a mijloacelor de transport public (RATB, maxi-taxi şi taxi). Restul şoferilor, care vor fi prinşi că circulă prin oraş cu maşini care nu se încadrează în aceste categorii, riscă amenzi şi chiar să rămână fără permis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici