Voronin-fiul curăţă mizeria tatălui

Firma controlată de fiul preşedintelui moldovean, Oleg Voronin, a fost “invitată” să cureţe clădirile Preşedinţiei şi ale Parlamentului, devastate de protestatari. Opoziţia susţine că aceeaşi firmă va executa şi lucrările de renovare, cu bani luaţi din bugetul Educaţiei.

1 afișare
Imaginea articolului Voronin-fiul curăţă mizeria tatălui

Voronin-fiul curăţă mizeria tatălui

Sediile Preşedinţiei şi Parlamentului de la Chişinău, devastate în urma protestelor de pe 7 aprilie, vor fi renovate de firma fiului preşedintelui Vladimir Voronin, Glorinal, pe banii luaţi de la instituţiile de învăţământ din R. Moldova, a afirmat Serafim Urechean, liderul formaţiunii de opoziţie Alianţa Moldova Noastră (AMN). Bănuielile lui Urechean au un anu­me temei: muncitorii firmei Glorinal au fost surprinşi de fotoreporteri în timp ce curăţau Parlamentul şi Preşedinţia de la Chişinău de urmele conflictului abia încheiat.

 

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici