Vot pentru pamant

Comuna ilfoveana Stefanesti a fost la un pas sa se transforme ieri intr-un adevarat camp de lupta. Sectia de votare numarul 2 a fost supusa unui adevarat asediu.

1 afișare
Imaginea articolului Vot pentru pamant

Vot pentru pamant

Procesul de votare a fost intrerupt aproximativ 30 de minute dupa ce sute de persoane au luat cu asalt sectia, spargand geamurile si fortand intrarea in incinta. Doua femei au lesinat in timp ce asteptau in mijlocul multimii sa ajunga in cabina de vot.

Citeste toata stirea pe www.ziua.net

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici