Ziarul Financiar, la 13 ani: Totul pentru business, totul este business

Pe 17 noiembrie 1998 a apărut primul număr din Ziarul Financiar, o publicaţie prin care Adrian Sârbu, proprietarul ei, spera să dea o voce business-ului din România care încerca să-şi facă loc într-o economie dominată de stat, de neîncrederea în viitor şi în propria şansă.

10 afișări
Imaginea articolului Ziarul Financiar, la 13 ani: Totul pentru business, totul este business

Ziarul Financiar, la 13 ani: Totul pentru business, totul este business

În acei ani, oamenii de afaceri se luptau cu o economie cenuşie, cu o guvernare care nu-şi găsea un reper şi, mai mult decât atât, încercau să traverseze criza rusească ce se abătuse asupra Europei şi lovise în plin toate business-urile din România.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici