A început campania naţională de slăbit „România arde grasimea!”. Despre ce este vorba

6 participanţi, fiecare cu propria sa poveste de viaţă, îşi doresc să scape în total de 200 de kg, în 10 săptămâni, cu ajutorul unei Psiho-Diete.

17512 afișări
Imaginea articolului A început campania naţională de slăbit „România arde grasimea!”. Despre ce este vorba

Anca Alungulesei, terapeut în nutriţie şi creatoare a metodei integrative de slăbit Psiho-Dieta, a dat startul campaniei naţionale de slăbit „România arde grăsimea”, în care 6 participanţi, cu poveşti diferite de viaţă şi de acumulare a kilogramelor, îşi propun să topească în total mai bine de 200 de kg, timp de 10 săptămâni.

Un medic rezident, un medic ORL, un fost militar şi sportiv de performanţă, o mamă activă, aflată în concediu de creştere copil, o studentă la facultatea de nutriţie şi o bucureşteancă ce lucrează la un depozit sunt cei care au intrat în lupta oficială cu kilogramele, cu ajutorul Psiho-Dietei şi al Ancăi Alungulesei, pentru a-şi recăpăta libertatea de mişcare, încrederea, sănătatea şi fericirea.

„În patru săptămâni de înscrieri, am peste 1000 de persoane dornice să găsească drumul cel mai eficient pentru a scăpa de kilogramele în plus. Am ales 6 tipologii diferite, cu blocaje diverse în procesele de slăbire, pentru a da un exemplu celor de acasa şi a ajuta cât mai multă lume să scape de povara kilogramelor în plus şi a traumelor generate de către acestea. Sunt multe kg pe care participanţii isi doresc să le elimine, însă ideea nu este să obţinem la finalul campaniei această matematică, pentru că nu are nimeni cum să slăbească 40 de kg în 2 luni, ci să afle formula personală care să-i asigure fără efort, succesul in procesul de slabire pe termen lung. Scopul meu este să ii învăţ pe participanţi cum să îşi folosească creierul în dietă, la fel de mult cum uzitează de farfuria de mâncare şi de meniul zilei, dar şi să îi ajut să se deblocheze emoţional de acest nr. mare de kilograme. În drumul către kg dorite, creierul trebuie să fie prezent, să învăţăm să-l folosim şi să-l avem aliat în ceea ce ne propunem, ca el să nu ajungă să ne saboteze obiectivul. Fiecare dintre noi este un TOT, nu putem cu alimentaţia să mergem în dreapta şi cu creierul în direcţia opusă”, declară Anca Alungulesei la debutul campaniei naţionale de slăbit ale cărei rezultate pot fi urmărite în fiecare zi de marţi, în emisiunea „Vorbeşte lumea”, de la Pro Tv.

„Drama fiecărui om care suferă de exces de kg este nebănuit de mare, la fel de mare este şi responsabilitatea mea de a-i ajuta să se pregătească pentru succes. Am început deja procesul de slăbit, cu prima şedinţă de Psiho-Dietă, urmează un ghidaj permanent din partea mea, meniuri personalizate, discuţii de deblocare, acceptare şi motivaţie, eliminarea convingerilor limitative despre mancare, corp si kilograme precum şi multe încurajări de grup. Am ales să lucrez cu participanţii atat unu la unu, dar mai ales în grup, pentru că forţa, exemplul şi mobilizarea celor din jur motivează. Suntem deja un grup unit şi empatic, acesta este marele câştig, un grup în care nimeni nu se simte singur şi neînţeles, în care fiecare simte să-l susţină pe cel de lângă la greu, pentru că şi el a fost acolo şi ştie cum e.”, susţine terapeutul în nutriţie Anca Alungulesei, cu peste 10 ani de expertiză în domeniul alimentaţiei sănătoase care va da detalii despre fiecare concurent şi etapă din campania naţională de slăbit pe platforma https://www.anca-alungulesei.ro/campania-romania-arde-grasimea/.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici