Calmotusin junior ursuleţi cu căpşuni jeleuri – creat pe gustul copiilor! (P)

115 afișări
Imaginea articolului Calmotusin junior ursuleţi cu căpşuni jeleuri – creat pe gustul copiilor! (P)

Calmotusin junior ursuleţi cu căpşuni este un produs conceput special pentru copii. Este 100% natural, conţine 7 plante medicinale, 5 uleiuri esenţiale şi miere de albine, şi se găseşte sub formă de jeleuri. Acesta contribuie la expectoraţia secreţiilor bronhice, ameliorează tusea spastică, iritativă, ajută la obţinerea confortului respirator, uşurând respiraţia, susţine sistemul imunitar, reduce inflamaţia, are propietăţi antioxidante semnificative, are efect emolient, calmant, asupra mucoasei orofaringiene, elimină senzaţia de uscăciune, arsură şi dificultate de înghiţire. Ajută la menţinerea fluxului optim de aer nazal. Extractul moale din compoziţie are o concentraţie ridicată de principii active Este realizat printr-o tehnologie specială de extracţie, urmată de evaporare în vid, care permite obţinerea şi păstrarea intactă a tuturor principiilor active din plante, într-o concentraţie ridicată, net superioară extractului apos. Datorită gustului plăcut produsul este apreciat şi administrat cu uşurinţă de copiii de toate vârstele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici