CEO-ul Pfizer a refuzat din nou audierea despre vaccinuri în Parlamentul European

Van Brempt: „Lipsa de transparenţă aruncă o umbră inutilă asupra succesului strategiei UE”.

1266 afișări
Imaginea articolului CEO-ul Pfizer a refuzat din nou audierea despre vaccinuri în Parlamentul European

CEO-ul Pfizer a refuzat din nou audierea despre vaccinuri în Parlamentul European

CEO-ul Pfizer, Albert Bourla, a refuzat pentru a doua oară consecutiv să se prezinte în Parlamentul European pentru o audiere privind negocierile purtate cu Comisia UE pentru furnizarea de vaccinuri.

Preşedintele Comisiei speciale pentru Covid a Eurocamera, Kathleen Van Brempt (S&D), a scris acest lucru prin Twitter. „Parlamentul European are dreptul de a obţine o transparenţă deplină” în ceea ce priveşte contractele, iar „eşecul Comisiei UE şi Pfizer” de a da răspunsuri „demonstrează o lipsă de interes faţă de rolul PE şi aruncă o umbră inutilă asupra succesului Strategia europeană de vaccinare”, subliniază europarlamentarul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici