De ce să alegi naşterea la Maternitatea SANADOR?

Urmărește
167 afișări
Imaginea articolului De ce să alegi naşterea la Maternitatea SANADOR?

De ce să alegi naşterea la Maternitatea SANADOR?

Pentru o naştere în deplină siguranţă şi în cele mai bune condiţii de confort, viitoarele mămici trebuie să aleagă o maternitate modernă, cu dotări de ultimă generaţie şi cu o echipă medicală empatică şi experimentată, care poate interveni cu succes în cazul unor situaţii neprevăzute.

Maternitatea SANADOR, parte a Spitalului Clinic SANADOR, cel mai mare spital privat multidisciplinar din ţară, asigură servicii medicale complete pentru femeile însărcinate, prin pachete de naştere cu numeroase beneficii.

Spitalul Clinic SANADOR, cel mai mare spital privat multidisciplinar, deţine un bloc de naşteri echipat la cele mai înalte standarde de calitate şi unul dintre cele mai performante blocuri operatorii din ţară, pentru naştere prin cezariană, programată sau în regim de urgenţă. Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă este acreditată ca secţie ATI de categoria I – nivelul maxim de competenţă existent – astfel încât pacientele primesc asistenţă medicală avansată în timpul naşterii şi postnatal. Pentru micuţii care vin pe lume prematur sau cu probleme de sănătate, Spitalul Clinic SANADOR deţine o Secţie de Terapie Intensivă Neonatală dotată cu echipamente de ultimă generaţie, pentru stabilizarea nou-născuţilor.

În plus, pacientele cu afecţiuni cronice sau care se confruntă cu complicaţii apărute în sarcină beneficiază de consultaţii de specialitate, în funcţie de indicaţie, Spitalul Clinic SANADOR punând la dispoziţia acestora o echipă medicală multidisciplinară, cu o vastă experienţă. Astfel, inclusiv pacientele care au o sarcină cu risc crescut sau complicaţii, precum preeclampsia, placenta praevia, diabet gestaţional sau hipertensiune arterială indusă de sarcină, se pot bucura de naştere în deplină siguranţă.

Echipa medicală monitorizează permanent pacientele pe durata travaliului, a naşterii şi postnatal şi intervine imediat, dacă apare vreo urgenţă. La cererea pacientelor şi în lipsa contraindicaţiilor, poate fi administrată anestezie epidurală, pentru controlul durerii în timpul naşterii naturale. Procedura este realizată sub atenta supraveghere a unui medic anestezist, după efectuarea unui consult preanestezic complet.

Pentru ca mămicile să se bucure de micuţii lor încă din primele clipe, echipa Maternităţii SANADOR le oferă consiliere pentru alăptare şi toate sfaturile necesare, astfel încât să poată avea grijă cât mai bine de bebeluşi. Pacientele pot alege să fie cazate în rezerve single sau duble, inclusiv cu sistem rooming-in, pentru a sta permanent alături de cel mic.

La Spitalul Clinic SANADOR, nou-născuţii beneficiază de screening neonatal extins, iar la nevoie şi de consulturi multidisciplinare, completate de investigaţii imagistice performante, precum ecografia cardiacă, transfontanelară sau abdominală. La Maternitatea SANADOR sunt luate toate măsurile necesare pentru prevenirea infecţiilor nosocomiale, pentru că sănătatea şi siguranţa pacientelor şi a nou-născuţilor este pe primul loc.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici