Fostul fotomodel Andrei Baciu a fost numit secretar de stat la Ministerul Sănătăţii

Fostul fotomodel Andrei Baciu, propus de Dacian Cioloş la Ministerului Sănătăţii şi retras înaintea votului de învestire, a fost numit, miercuri, în funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial.

5937 afișări
Imaginea articolului Fostul fotomodel Andrei Baciu a fost numit secretar de stat la Ministerul Sănătăţii

Fostul fotomodel Andrei Baciu a fost numit secretar de stat la Ministerul Sănătăţii

„Decizie privind numirea domnului Romică Andrei Baciu în funcţia de sectetar de stat la Ministerul Sănătăţii”, prevede decizia publicată în Monitorul Oficial.

O altă decizie semnată de premierul Ludovic Orban prevede numirea lui Vasile Lucan Pintea în funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii.

Totodată, Daniela Nicolescu a fost numită în funcţia de secretar de stat la Ministerul Economiei.

Fostul fotomodel Andrei Baciu, propus de premierul Dacian Cioloş la Ministerului Sănătăţii şi retras înaintea votului de învestire, s-a înscris în PNL în 2016.

Deşi, iniţial îl popusese pe Andrei Baciu pentru postul de ministru al Sănătăţii, în noiembrie 2015, după ce pe Facebook au început să circule fotografii în care Andrei Baciu apărea în lenjerie intimă, ca model, premierul Dacian Cioloş a decis să facă o altă nominalizare.

Nominalizarea lui Andrei Baciu la MS a fost, de asemenea, contestată de medici şi manageri de spitale s-au arătat contrariaţi la aflarea veştii că Andrei Baciu ar putea fi ministru al Sănătăţii, motivând că acesta nu are nici pregătirea şi nici experienţa necesare pentru a conduce o instituţie publică de dimensiunea şi cu greutatea celei pentru care a fost propus, care se ocupă de întreg sistemul sanitar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici