Franţa va oferi a patra doză de vaccin anti-COVID persoanelor de peste 80 de ani

Franţa va începe să ofere o a patra doză de vaccin anti-COVID-19 persoanelor cu vârsta de peste 80 de ani care au primit ultima doză de rapel cu mai mult de trei luni în urmă, a declarat premierul francez Jean Castex într-un interviu.

970 afișări
Imaginea articolului Franţa va oferi a patra doză de vaccin anti-COVID persoanelor de peste 80 de ani

Franţa va oferi a patra doză de vaccin anti-COVID persoanelor de peste 80 de ani

Premierul declarase în ianuarie că Franţa este pregătită să lanseze o campanie pentru a patra injecţie de vaccin, sau al doilea rapel, de îndată ce autorităţile sanitare vor da undă verde, potrivit Reuters.
 
În interviul acordat Le Parisien, Castex a declarat că o revenire a infecţiilor cu coronavirus nu va schimba planurile guvernului de a relaxa restricţiile COVID începând de luni, deoarece presiunea asupra spitalelor franceze continuă să se reducă. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici