Gabriel Mutu: Voi construi un spital al Sectorului 6

Advertorial

156 afișări
Imaginea articolului Gabriel Mutu: Voi construi un spital al Sectorului 6

Gabriel Mutu, primarul oamenilor: Voi construi un spital al Sectorului 6

Sunt şi am fost toată viaţa un om al faptelor. Ca politician, am fost mereu atras de lucruri concrete, am propus în permanenţă proiecte realizabile şi am urmărit îndeaproape finalizarea lor. Apoi, ca Primar, am avut şansa să mă pot implica activ, să pun umărul la rezolvarea problemelor cu care s-au confruntat locuitorii Sectorului 6.

Paulo Coelho spunea că ”Lumea se schimbă prin exemplul tău, nu prin opinia ta”. Astfel, mi-am dorit, şi în mare parte am realizat ca Sectorul 6 să fie un exemplu de urmat pentru alte administraţii, iar cetăţenii să fie mândri de sectorul lor.

Pentru că, dincolo de vorbe, dincolo de promisiuni, dincolo de culori şi ambiţii politice, dincolo de opinii sau divergenţe, un primar este şi va fi judecat prin realizările sale. Doar acestea pot da măsura capacităţii, priceperii şi implicării sale.

Şi, ca să vă prezint concret, am deschis, în Sectorul 6, Centrul Medical Sfântul Nectarie, în cadrul căruia funcţionează următoarele specializări: stomatologie, oftalmologie, medicină internă, ortopedie, gastroenterologie, recuperare medicală, ginecologie, ORL, chirurgie generală, psihiatrie, pediatrie, cardiologie, dermatologie, endocrinologie, neurologie, pneumologie, neurochirurgie, urologie, psihologie clinică, chirurgie cardio-vasculară, medicina muncii, laborator analize. Clinica are capacitate de diagnostic şi tratament în sistem ambulatoriu, oferind garanţia unui act medical competent.

Voi aduce, în următorul mandat, serviciile medicale mai aproape de oameni, prin înfiinţarea unor centre medicale, în cartierele Sectorului 6. Aceste unităţi vor fi subordonate administrativ Centrului Medical Sfântul Nectarie şi vor avea drept obiectiv principal prevenţia, pentru o serie de afecţiuni cronice, ce apar, de regulă, în societăţile moderne. Menţinem decontarea serviciilor aprobate de Casa de Asigurări a Municipiului Bucureşti şi vom oferi gratuitate persoanelor cu venituri reduse, estimând o creştere de la 15.000 la peste 25.000 de beneficiari.

Îmi propun pentru viitorul mandat de primar al Sectorului 6, în parteneriat cu Primăria Capitalei, înfiinţarea unui spital al Sectorului 6 cu o capacitate de 300 de paturi şi secţie de primiri urgenţe.

Am încredere că oamenii din Sectorul 6 apreciază direcţia bună în care ne îndreptăm şi, pe 27 septembrie, vor vota omul de care are nevoie sectorul pentru a continua lucrurile bine făcute.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
spital,
primar

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici