Ministerul Sănătăţii a avizat structura modificată a Spitalului „Marie Curie”

Ministerul Sănătăţii a avizat structura modificată a Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Marie Curie”.

230 afișări
Imaginea articolului Ministerul Sănătăţii a avizat structura modificată a Spitalului „Marie Curie”

Ministerul Sănătăţii a avizat structura modificată a Spitalului „Marie Curie”

Acordarea avizului pentru structura modificată a Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii “M. S. Curie” a permis deplasarea echipei Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti pentru efectuarea evaluării necesare autorizării sanitare a clădirii spitalului, care va fi eliberată la începutul săptămânii viitoare, anunţă Ministerul Sănătăţii.

Noua clădire aparţine Spitalului ”M.S. Curie” şi a fost construită din fonduri colectate de Asociaţia Dăruieşte Viaţă.

În paralel cu activitatea de autorizare, personalul administrativ şi de specialitate al spitalului inventariază bunurile şi echipamentele din noua clădire pentru a putea fi încheiată donarea acestora şi înregistrarea în patrimoniul spitalului.

Pentru ca acest proces să se desfăşoare cât mai rapid, Ministerul Sănătăţii a trimis o echipă de specialişti încă din luna februarie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici