O tânără de 23 de ani, diagnosticată cu leucemie, şi-a invitat 100 de prieteni la petrecerea de rămas bun

Deşi are şanse mici să supravieţuiască unei răceli comune, din cauza sistemului său imunitar aproape inexistent, Rebecca, o tânără de 23 de ani de Suedia, şi-a invitat 100 de prieteni la petrecerea sa de rămas bun, pe care a numit-o chiar “O petrecere mortală”.

538 afișări
Imaginea articolului O tânără de 23 de ani, diagnosticată cu leucemie, şi-a invitat 100 de prieteni la petrecerea de rămas bun

Petrecerea sfidează total noile restricţii luate de ţările afectate de coronavirus. Din fericire pentru Rebecca Gerholt, petrecerea a fost posibilă, pentru că Suedia este singura ţară din Europa care îşi continuă, pe cât posibil, viaţa normală.

Toate tratamentele pentru leucemie au eşuat în cazul ei, aşa că Rebecca a hotărât împreună cu medicul ei să oprească tratamentul şi să se bucure de ultimele sale zile, potrivit publicaţiei suedeze Aftonbladet.

“Voi muri curând”, spune ea, “întrebarea este doar ce mă va ucide. Nu am deloc sistem imunitar şi, probabil, nu aş putea face faţă nici măcar unei simple răceli. Impotriva COVID-19 n-aş avea nici cea mai mică şansă.”

Pentru că dorinţa ei ar fi fost să se mărite, Rebecca a decis să poarte o rochie de mireasă la petrecerea sa de adio.

“Nu sunt o persoană religioasă, dar cred în karma. Ştiu că nu am făcut niciu rău nimănui în această viaţă, aşa că mă gândesc că poate am fost o mare ticăloasă într-o viaţă anterioară”, le-a spus ea jurnaliştilor în ultimul său interviu.

La petrecere, Rebecca Gerholt şi-a rugat prietenii să râdă şi să se bucure şi la înmormântrea sa, în amintirea faptului că este o persoană veselă, care iubeşte viaţa până în ultima clipă.

Sursa foto: Aftonbladet

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici