(P) Calmotusin - pentru toate tipurile de tuse

  • Când tusea pune stăpânire pe tine şi gâtul spune „au!” ai nevoie de ajutor rapid!
  • De aceea, oricând şi oriunde, Calmotusin răspunde „prezent!” şi aduce alinare imediat.
  • Nu trebuie decât să alegi unul dintre diferitele tipuri de produs, care îţi este mai la îndemână (sau pe care îl preferi) şi îl laşi să îşi facă treaba.
  • Siropul, dropsurile, sprayul sau comprimatele Calmotusin au deja câţiva ani de existenţă timp în care au ajuns să fie în topul preferinţelor pacienţilor.
128 afișări
Imaginea articolului (P) Calmotusin - pentru toate tipurile de tuse

Calmotusin – pentru toate tipurile de tuse

De ce? Motivele sunt simple. În primul rând soluţiile Calmotusin sunt eficiente. Nu contează tipul de tuse pe care îl ai, pentru că le poate linişti pe toate. Tusea uscată beneficiază de substanţele emoliente care liniştesc imediat gâtul iritat, iar tusea umedă este ajutată de ingredientele cu puteri expectorante.

Apoi, Calmotusin este 100% natural, de exemplu siropul având în compoziţie pătlagină, isop, nalbă-mare, ciuboţica-cucului, scai-vânat, ghimbir, lemn-dulce şi 5 uleiuri esenţiale (menta-creaţă, eucalipt, cimbru, pin şi roiniţă) care, combinate, au efecte extrem de puternice. Variaţiile de Calmotusin conţin miere, propolis sau ghimbir!

Nu în ultimul rând, Calmotusin este pentru întreaga familie! De la ursuleţii gumaţi Calmotusin Junior pentru copii, la comprimate, preferate de adulţi, Calmotusin are forme diferite de prezentare şi utilizare.

Dacă vrei să te convingi cât de bun este Calmotusin (şi la propriu şi la figurat!) nu trebuie decât să mergi la farmacie, în hypermarketul preferat sau să navighezi pe internet şi să iei unul dintre produsele Calmotusin, adevărate balsamuri pentru căile respiratorii!

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici