Peste 3.800 de medici de familie testează pentru depistarea COVID-19 în cabinetele din România

Peste 3.800 de medici familie au încheiat contracte pentru testarea în cabinete pentru depistarea COVID-19 la toţi pacienţii care se încadrează în definiţiile de caz ale INSP.

413 afișări
Imaginea articolului Peste 3.800 de medici de familie testează pentru depistarea COVID-19 în cabinetele din România

Potrivit Ministerului Sănătăţii, lista cabinetelor de medicina de familie care au încheiat contracte cu casele de asigurări de sănătate se află, începând de duminică, 23 ianuarie 2022, pe pagina de web a Ministerului Sănătăţii, www.ms.ro.

Această listă (http://www.ms.ro/situatie-cabinete-medici-de-familie-testare-rapida/) este în dinamică.

Ministrul Sănătăţii, prof. dr. Alexandru Rafila consideră că testarea la medicul de familie reprezintă soluţia pentru accesul facil al bolnavilor la diagnostic rapid, evaluare şi monitorizare.

Ministrul Sănătăţii a transmis mulţumiri medicilor de familie pentru implicare şi i-a încurajat sa participe în număr cât mai mare la efortul naţional de control al pandemiei şi de reducere a numărului de cazuri grave şi decese, „care se poate realiza numai prin solidaritate şi profesionalism”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici