SANADOR inaugurează Centrul de excelenţă în endoscopia digestivă diagnostică şi terapeutică SANADOR Floreasca

146 afișări

SANADOR inaugurează Centrul de excelenţă în endoscopia digestivă diagnostică şi terapeutică SANADOR Floreasca, care furnizează servicii medicale avansate în domeniul endoscopiei digestive, la cele mai înalte standarde de excelenţă. Centrul funcţionează în Calea Floreasca 165, la etajul al doilea, în regim ambulatoriu şi de spitalizare de zi, într-o clădire modernă din zona de nord a Capitalei.

Fiecare sală de proceduri dispune de câte un turn de endoscopie 3D 4K Olympus X1, dotat cu toate tipurile de sonde, inclusiv pentru eco-endoscopie, şi cu tehnologiile necesare pentru obţinerea celor mai bune rezultate.

Centrul de excelenţă în endoscopia digestivă diagnostică şi terapeutică SANADOR Floreasca asigură şi servicii medicale complementare pentru diagnosticul în gastroenterologie, cum sunt manometria esofagiană şi pH-metria cu impedanţă.

Pentru confortul deplin al pacienţilor, toate procedurile endoscopice se realizează cu anestezia asigurată de medici ATI.

Aflaţi mai mult: https://www.sanador.ro/endoscopie-digestiva-sanador-floreasca

Programări: 021.9699, Call Center disponibil nonstop.

#CentrulDeExcelentaInEndoscopieDigestiva #Endoscopie #SANADORFloreasca #SANADOR

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici