Spital nou la Oradea. Autorităţile pregătesc terenul pe care va fi construită unitatea medicală

  • Autorităţile din Oradea pregătesc terenul pe care va fi construit noul spital de boli infecţioase şi pneumologie.
  • Utilajele demolează clădirile care au aparţinut armatei şi unităţii de grăniceri, astfel încât să poată începe lucrările la noul spital.
173 afișări
Imaginea articolului Spital nou la Oradea. Autorităţile pregătesc terenul pe care va fi construită unitatea medicală

Spital nou la Oradea. Autorităţile pregătesc terenul pe care va fi construită unitatea medicală

Viitoarea unitate medicală va avea aproape 300 de paturi şi va costa peste 30 de milioane de euro. Clădirea va fi construită pe un teren de 2,5 hectare care în urmă cu trei luni a fost transferat din proprietatea Consiliului Judeţean Bihor în cea a Primăriei Oradea.

„În aceste zile se lucrează la pregătirea amplasamentului noului Spital de Infecţioase şi Pneumologie din strada Vlădeasa. Prima etapă constă în dezafectarea clădirilor parazitare şi evacuarea materialelor şi molozului rămas din fostele clădiri ce au aparţinut cândva armatei, respectiv unităţii de grăniceri”, a anunţat Florin Birta, primarul oraşului Oradea.

Investiţia se va realiza cu fonduri europene.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici