Tratamentul modern al anevrismului de aortă de la Spitalul Clinic SANADOR

157 afișări

Tratamentul modern al anevrismului de aortă se face printr-o procedură minim invazivă, de cardiologie intervenţională, în cadrul căreia se implantează o proteză vasculară prin abord percutanat. Procedura, numită prescurtat EVAR sau TEVAR, se realizează în mediu steril, într-o sală dotată cu un angiograf performant ce permite montarea endoprotezei, sub anestezie generală.

La SANADOR, procedurile structurale sunt realizate de medici cu foarte multă experienţă. Spitalul Clinic SANADOR este singurul din România dotat cu două angiografe performante de ultimă generaţie Philips Azurion 7. Pentru siguranţa deplină a pacienţilor, procedurile se desfăşoară în atmosfera sterilă asigurată de sistemul modern de ventilaţie cu presiune pozitivă, care oferă avantaje multiple precum aspiraţia ionilor generaţi în timpul procedurilor şi reducerea expunerii la radiaţii a medicului şi a pacientului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici