Un bărbat s-a vaccinat de 217 de ori împotriva Covid, fără efecte secundare

  • Cazul uluitor a fost descoperit în Germania.
  • Savanţi de la unele universităţi din München şi Viena, care au aflat despre caz din ziare, au supus pacientul la verificări.
  • S-a descoperit că celulele imune sunt în concentraţii semnificativ mai mari.
1684 afișări
Imaginea articolului Un bărbat s-a vaccinat de 217 de ori împotriva Covid, fără efecte secundare

Un bărbat s-a vaccinat de 217 de ori împotriva Covid, fără efecte secundare

Un bărbat a primit 217 vaccinuri împotriva Covid-19, fără a suferi efecte adverse asupra sistemului său imunitar. Nu numai atât: unele celule imunitare şi anticorpi împotriva Sars-Cov2 sunt chiar în concentraţii semnificativ mai mari decât la persoanele care au primit doar trei vaccinuri.

Acest lucru a fost relevat de un studiu realizat de cercetătorii de la Friedrich-Alexander-Universitat Erlangen-Nurnberg şi de la Universitatsklinikum Erlangen, care au examinat starea sănătăţii umane şi orice efecte datorate hipervaccinării, publicând rezultatele în revista The Lancet Infectious Diseases.

Oamenii de ştiinţă au luat cunoştinţă de caz prin rapoartele din ziare. Până acum nu era clar ce efecte avea hipervaccinarea ca aceasta asupra sistemului imunitar.

Unii oameni de ştiinţă credeau că celulele imune vor deveni mai puţin eficiente după ce s-au obişnuit cu antigenele. Dar, acest lucru nu s-a dovedit a fi cazul individului respectiv. Peste 60 de milioane de oameni din Germania au fost vaccinaţi împotriva SARS-Coronavirus2, majoritatea de mai multe ori.

Bărbatul care a fost analizat acum de cercetători susţine că a primit 217 vaccinări. Există o confirmare oficială pentru 134 dintre aceste vaccinări.

„Am aflat despre cazul lui prin articolele din ziare”, a explicat Kilian Schober, de la Universitatsklinikum Erlangen. „Apoi, l-am contactat şi l-am invitat să se supună diferitelor teste în Erlangen”, a continuat Schober. „Era foarte interesat să facă asta”, a spus Schober.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici