Veşti bune de la Vatican: operaţia la care a fost supus Papa Francisc a decurs fără complicaţii

Papa Francisc a fost supus miercuri unei intervenţii chirurgicale de trei ore într-un spital din Roma, din cauza unei hernii, iar Vaticanul a anunţat că operaţia a decurs fără complicaţii, transmite Reuters.

479 afișări
Imaginea articolului Veşti bune de la Vatican: operaţia la care a fost supus Papa Francisc a decurs fără complicaţii

Veşti bune de la Vatican: operaţia la care a fost supus Papa Francisc a decurs fără complicaţii

„Intervenţia chirurgicală a fost finalizată: S-a desfăşurat fără complicaţii şi a durat trei ore”, se arată într-o declaraţie a Vaticanului.

Operaţia a avut loc la spitalul Gemelli, administrat de catolici, aflat la mică distanţă de Vatican şi care are un apartament rezervat papilor.

Biroul de Presă al Sfântului Scaun a anunţat în cursul zilei de miercuri că Papa Francisc va fi supus unei operaţii plastice a peretelui abdominal cu proteze sub anestezie general: „Operaţia, concertată în ultimele zile de echipa medicală care îl asistă pe Sfântul Părinte, a devenit necesară din cauza unei hernii care provoacă sindroame ocluzive recurente, dureroase şi care se agravează. Şederea la unitatea sanitară va dura câteva zile pentru a permite evoluţia normală postoperatorie şi recuperarea funcţională completă”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici