1 MAI 2013: Ce evenimente sunt organizate pe litoral

Litoralul va fi plin de oportunităţi pentru cei care îşi vor petrece MINIVACANŢA DE 1 MAI la malul mării. Turiştii au la alegere festivaluri, parade, concerte, petreceri şi raliuri.

1297 afișări
Imaginea articolului 1 MAI 2013: Ce evenimente sunt organizate pe litoral

1 MAI 2013: Ce evenimente sunt organizate pe litoral (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Astfel, în staţiunea Mamaia petrecerile vor fi deschise în  1 MAI de parada maşinilor de epocă, la care vor putea fi admirate şi motociclete, maşini off-road şi de raliu şi autobuze etajate, care se vor deplasa pe traseul Mangalia - staţiunile din sudul litoralului - Eforie Sud - Eforie Nord - Constanţa - Mamaia - Năvodari.

De asemenea, în perioada 1 - 5 mai va avea loc şi o expoziţie în aer liber, Expo Car Show "Conduceţi prudent", în faţa clubului Ego şi în parcarea acestuia, la care vor participa 15 branduri auto de top din România.

Tot în Mamaia vor fi organizate zeci de concerte, printre artiştii care vor evolua în cluburi fiind Pepe, DJ M.O.S., Cabron, Alex Velea, Corina, Amerie, Ruby, DJ Simon&Pascal, DJ Willy Monfret, iar între 3 şi 5 mai va fi organizat Festivalul de muzică electronică "The Mission 1st of May".

Mamaia va găzdui, în perioada 1 - 5 mai, şi FashionTV Summer Festival - eveniment de lansare a sezonului estival, la care se adaugă petreceri Fashion TV în cluburile de pe litoral, deschise special pentru această minivacanţă.

Şi în celelalte staţiuni de pe litoral vor avea loc diferite manifestări şi petreceri pentru turiştii care vor veni la mare în minivacanţa de 1 Mai. Astfel, la Eforie vor fi organizate petreceri câmpeneşti, concerte de muzică pop, rock şi folclor, "crosul litoralului", dar şi un concurs de ciclism, în timp ce în Mangalia va fi organizat Festivalul Florilor, iar plaja dintre staţiunile Venus şi Saturn va găzdui concerte de muzică electronică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici