1 martie, în Afganistan. Armata română a declanşat „Operaţiunea mărţişor"

  • MApN anunţă că a declanşat „Operaţiunea mărţişor" în Afganistan.
  • Comandantul batalionului armatei române aflat în misiune în ţara asiatică a împărţit mărţişoare femeilor din cadrul unităţii.
450 afișări
Imaginea articolului 1 martie, în Afganistan. Armata română a declanşat „Operaţiunea mărţişor"

FOTO: Ministerul Apararii Nationale, Romania - www.mapn.ro

Reprezentanţii MApN anunţă că în Afganistan a fost declanşată operaţiunea mărţişor. Femeile din cadrul Batalionului de Protecţia Forţei Golden Lions au primit mărţişoare de la comandantul lor.

„Operaţiunea mărţişor în Afganistan. Frumosul obicei de primăvară al românilor este păstrat şi în Afganistan de către militarii Batalionului de Protecţia Forţei Golden Lions. Comandantul batalionului, locotenent-colonel Mihai Ioniţă, a oferit personalului feminin din cadrul contingentului românesc câte un mărţişor şi le-a urat o primăvară frumoasă”, au scris reprezentanţii MApN pe Facebook.

Batalionul de Protecţia Forţei Golden Lions se află în Afganistan din august, anul trecut. Misiunea batalionului se apropie de final, o parte dintre militari fiind deja acasă.

CITEŞTE AICI: Mesaje de 1 Martie 2021: Cele mai frumoase felicitări şi mesaje de Mărţişor pentru cei dragi, în prima zi de primăvară

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici