120 de salvamari, pe plajele din Mamaia şi Constanţa, dotaţi cu termoscanere şi kituri de oxigen

  • 120 de salvamari se află, de la începutul lunii, pe plajele din Mamaia şi Constanţa, cu termoscanere şi kituri de oxigen
  • Salvamarii au primit echipamentele de intervenţie, inclusiv baloane de resuscitare
322 afișări
Imaginea articolului 120 de salvamari, pe plajele din Mamaia şi Constanţa, dotaţi cu termoscanere şi kituri de oxigen

120 de salvamari, pe plajele din Mamaia şi Constanţa

120 de salvamari se află, de la începutul lunii, pe plajele din Mamaia şi Constanţa, cu termoscanere şi kituri de oxigen. Salvamarii au primit echipamentele de intervenţie, inclusiv baloane de resuscitare.
 
Primăria Constanţa anunţă că a cumpărat baloane de resuscitare, defibrilatoare, aspiratoare de secreţii şi rucsacuri de prim ajutor, pentru intervenţia rapidă a salvatorilor.
 
De asemenea, au fost cumpărate 3 containere de prim ajutor care au fost instalate în puncte special amenajate.
 
Toate cele 29 de foişoare au fost revopsite, iar punctele de intervenţie de pe plajă au fost dotate cu mobilier, paturi de consultaţie şi tărgi mobile.
 
„Avem 10 puncte de observare şi 3 puncte de ajutor pe plajele din Constanţa şi pe plaja din Mamaia sunt 19 puncte de salvamari şi 4 puncte de prim ajutor. La fiecare punct de observare avem 3 salvamari, fiecare bază este dotată cu ambarcaţiuni cu motor şi ski- jeturi de intervenţie”, declară Gabi Culea, coordonatorul Serviciului de Salvamar Constanţa – Mamaia.
 
În curând, punctele de prim ajutor vor avea în dotare şi termoscanere şi kituri de oxigen.
 
Din 1 iunie, aproximativ 120 de salvamari şi personal de prim ajutor lucrează la capacitate maximă şi veghează plajele din Constanţa şi Mamaia, de la 8.30 la 19.30.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici