14 persoane blocate în maşini pe drumuri comunale din Prahova, salvate de pompieri

Un număr de 14 persoane care au rămas blocate, marţi seară, în maşini, pe trei drumuri comunale din localitatea prahoveană Bucov, în apropiere de Ploieşti, au fost evacuate cu ajutorul pompierilor, acţiunea de salvare durând peste patru ore.

33 afișări
Imaginea articolului 14 persoane blocate în maşini pe drumuri comunale din Prahova, salvate de pompieri

14 persoane blocate în maşini pe drumuri comunale din Prahova, salvate de pompieri (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, cele 14 persoane au rămas blocate, marţi seară, în maşini, pe trei drumuri comunale situate la câţiva kilometri de Ploieşti, respectiv pe drumurile comunale Pleaşa- Bucov, Bucov-Plopu şi Scăieni-Bucov.

În noaptea de marţi spre miercuri, oamenii au sunat la 112 şi au solicitat ajutor, un număr de 15 subofiţeri de la ISU Prahova intervenind pentru evacuarea celor 14 persoane.

Pompierii au făcut drum cu lopeţile prin zăpadă şi, după o acţiune care s-a finalizat miercuri dimineaţă, la ora 5.40, au reuşit să salveze cele 14 persoane care rămăseseră pe drumurile înzăpezite.

La ora transmiterii acestei ştiri, două dintre cele trei drumuri comunale sunt în continuare blocate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici