14 sirieni, prinşi într-o pădure din judeţul Constanţa, după ce au intrat ilegal în România

Un număr de 14 cetăţeni sirieni au fost prinşi de poliţiştii de frontieră într-o pădure din judeţul Cosntanţa după ce au trecut ilegal graniţa din Bulgaria în România.

882 afișări
Imaginea articolului 14 sirieni, prinşi într-o pădure din judeţul Constanţa, după ce au intrat ilegal în România

14 sirieni, prinşi într-o pădure din judeţul Constanţa, după ce au intrat ilegal în România

Potrivit Gărzii de Coastă, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Băneasa au detectat în pădurea din apropierea localităţii Cetate 14 persoane, care se deplasau dinspre frontiera cu Republica Bulgaria.

„Supravegherea acestora a continuat, pentru identificarea călăuzei care ar fi facilitat trecerea ilegală a frontierei de stat. Întrucât nu au fost observate persoane în proximitatea frontierei, poliţiştii de frontieră au procedat la somarea şi reţinerea acestora, stabilind faptul că sunt persoane care nu deţin documente de identitate şi care nu vorbesc limba română”, a transmis Garda de Coastă.

În urma cercetărilor, a rezultat faptul că aceştia sunt cetăţeni sirieni, care au trecut ilegal frontiera României dinspre Bulgaria.

Poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru trecerea frauduloasă a frontierei de stat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sirieni,
pădure,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici