15 suspecţi de trafic de persoane, reţinuţi în baza unor mandate emise în Italia

Cincisprezece persoane suspectate că ar fi membri ai unei reţele de traficanţi de persoane şi proxeneţi care acţiona pe relaţia România – Italia au fost reţinute vineri dimineaţă, în baza unor mandate europene de aducere emise de autorităţile italiene.

24 afișări
Imaginea articolului 15 suspecţi de trafic de persoane, reţinuţi în baza unor mandate emise în Italia

15 suspecţi de trafic de persoane, reţinuţi în baza unor mandate emise în Italia (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Surse judiciare au declarat, vineri dimineaţă, pentru MEDIAFAX, că vineri dimineaţă s-a desfăşurat o acţiune comună a poliţiştilor români şi italieni, atât în ţară, cât şi în Italia.

Pentru teritoriul României au fost emise 24 de mandate europene de aducere de către autorităţile italiene, fiind puse în aplicare 15.

Astfel, 14 persoane au fost prinse vineri dimineaţă, iar una este deja condamnată.

Despre alte cinci persoane căutate există informaţii că au părăsit deja ţara.

Suspecţii au fost duşi la Curtea de Apel Bucureşti, pentru confirmarea mandatelor emise de autorităţile italiene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici