16 persoane rănite după ce microbuz şi un TIR s-au ciocnit în judeţul Cluj/ Traficul rutier pe DN1C Cluj-Napoca–Gherla a fost reluat

Traficul rutier pe DN1C Cluj-Napoca – Gherla, unde 16 persoane au fost rănite, vineri dimineaţă, din cauza unei coliziuni dintre un microbuz care transporta muncitori şi un TIR, a fost reluat.

2159 afișări
Imaginea articolului 16 persoane rănite după ce microbuz şi un TIR s-au ciocnit în judeţul Cluj/ Traficul rutier pe DN1C Cluj-Napoca–Gherla a fost reluat

16 persoane rănite după ce microbuz şi un TIR s-au ciocnit în judeţul Cluj

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei, în judeţul Cluj, circulaţia rutieră pe DN1C Cluj-Napoca – Gherla a revenit la normal.

Circulaţia rutieră fusese întreruptă în zona localităţii Răscruci, unde şaisprezece persoane au fost rănite după ce un microbuz care transporta muncitori şi un TIR s-au ciocnit.

Plutonierul adjutant Ciprian Cornea, reprezentant al ISU Cluj, declara, pentru corespondentul MEDIAFAX, că 16 persoane au fost rănite în urma impactului dintre microbuz şi autocamion.

La UPU Cluj-Napoca au ajuns 12 persoane rănite şi au fost internate cu contuzii şi fracturi, fiind activat codul roşu de prespital.

16 persoane rănite după ce microbuz şi un TIR s-au ciocnit în judeţul Cluj

Circulaţia rutieră pe DN1C Cluj-Napoca – Gherla este oprită pe ambele sensuri în zona localităţii clujene Răscruci, unde un microbuz şi un TIR s-au ciocnit, potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei.

Plutonierul adjutant Ciprian Cornea, reprezentant al ISU Cluj, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că 16 persoane au fost rănite în urma impactului dintre microbuzul cu pasageri şi autocamion.

"Sunt 16 persoane rănite, toate conştiente. La această oră se lucrează la transportul acestora către spital", a spus plutonierul adjutant Ciprian Cornea.

La UPU Cluj-Napoca au ajuns 12 persoane rănite şi au fost internate cu contuzii şi fracturi, fiind activat codul roşu de prespital.

Reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Cluj-Napoca au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că toate cele 12 victime sunt conştiente.

"A fost activat codul roşu de prespital pentru victime multiple în cazul accidentului de la Răscruci. Au fost 16 persoane implicate în accident, una din TIR şi 15 din microbuzul care transpora muncitori. Un număr de 12 persoane rănite au fost trimise la UPU, prezentând leziuni. Victimele sunt conştiente şi au contuzii şi fracturi. La UPU sunt tratate aceste victime cu traumă, iar urgenţele cotidiene sunt redirecţionate spre camerele de gardă pentru câteva ore”, au spus spus sursele citate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici