17 migranţi din Irak şi Siria, înghesuiţi într-o maşină de teren, descoperiţi în Mehedinţi

Poliţiştii de frontieră au descoperit, luni, înghesuiţi într-o maşină de teren care a încercat să se sustragă de la control, 17 cetăţeni din Irak şi Siria. Şoferul a încercat să fugă atunci când a fost zărit de poliţişti.

331 afișări
Imaginea articolului 17 migranţi din Irak şi Siria, înghesuiţi într-o maşină de teren, descoperiţi în Mehedinţi

17 migranţi din Irak şi Siria, înghesuiţi într-o maşină de teren, descoperiţi în Mehedinţi

În cadrul unei misiuni, poliţiştii de frontieră au executat un filtru pe raza judeţului Mehedinţi, pe comunicaţia E70, ocazie cu care au oprit la control mai multe mijloace de transport.

La vederea poliţiştilor de frontieră, un şofer aflat la volanul unui autovehicul de teren a virat brusc pe un drum lateral, pentru a evita filtrul de control. În scurt timp, poliţiştii de frontieră au identificat maşina implicată într-un accident.

În interiorul mijlocului de transport au fost descoperite 17 persoane de origine afro-asiatică.

A fost solicitat sprijinul Serviciului de Ambulanţă, care a sosit la faţa locului pentru acordare de îngrijiri medicale.

Persoanele au fost transportate la spital pentru investigaţii de specialitate, fără a necesita internare.

Din primele verificări a rezultat faptul că persoanele sunt din Irak şi Siria.

Poliţişti din cadrul IPJ Mehedinţi fac acum cercetări cu privire la accidentul rutier. Totodată, poliţiştii de frontieră desfăşoară acţiuni specifice pentru identificarea şoferului şi stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici