17 persoane rănite în urma ciocnirii a două tramvaie la Timişoara - FOTO

Un număr de 17 persoane au fost rănite miercuri dimineaţă, după ce două tramvaie s-au ciocnit în centrul municipiului Timişoara, la faţa locului fiind mai multe ambulanţe.

190 afișări
Imaginea articolului 17 persoane rănite în urma ciocnirii a două tramvaie la Timişoara - FOTO

17 persoane rănite în urma ciocnirii a două tramvaie la Timişoara (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

Persoanele rănite în urma ciocnirii tramvaielor au fost duse la Spitalul Judeţean din Timişoara şi la Spitalul Municipal.

Medicul de urgenţă de la Serviciul de Ambulanţă de la Spitalul Judeţean din Timişoara, Carmen Dehelean, a declarat că medicii vor decide internarea persoanelor rănite în funcţie de gravitatea traumatismelor suferite.

"Cele mai multe persoane au suferit contuzii la mâini şi la picioare. Sunt şi persoane care au răni maxilo-faciale, dar nu de natură să le pună în pericol viaţa. Starea pacienţilor este una stabilă, iar în funcţie de deciziile medicilor se va stabili dacă se fac internări sau nu", a spus Dehelean.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Emil Andrei, a declarat, la rândul său, că în accident au fost rănite, în total, 17 persoane.

Totodată, Andrei a spus că femeia vatman vinovată de producerea accidentului nu era obişnuită cu traseul liniei de tramvai pe care a condus miercuri.

"Cauza accidentului este neacordarea de prioritate. Vatmaniţa care a făcut un viraj greşit conducea în mod normal pe linia 6, iar astăzi ( miercuri - n.r.) a condus pe linia 1. Nefiind obişnuită cu traseul, a făcut o manevră greşită. În funcţie de cum se vor finaliza cercetările, vom stabili sancţiunea pe care o va primi şi pe câte zile îi va fi anulat permisul", a spus Andrei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Timiş, Emil Andrei, circulaţia maşinilor s-a reluat în zonă, fiind blocat în continuare doar traficul tramvaielor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici