170 de pasageri furioşi au făcut scandal pe aeroportul Otopeni deoarece avionul a întârziat 8 ore

170 de pasageri ai cursei operate de Anima Wings au făcut scandal în aeroport deoarece avionul cu care urmau să zboare spre Antalya a întârziat peste 8 ore. Zborul a fost decalat din cauza unor probleme tehnice.

3261 afișări
Imaginea articolului 170 de pasageri furioşi au făcut scandal pe aeroportul Otopeni deoarece avionul a întârziat 8 ore

170 de pasageri ai unei curse aeriene au făcut scandal deoarece avionul a întârziat 8 ore

Potrivit informaţiilor furnizate de compania de zbor, problema tehnică a constat într-o roată uzată. Avionul care era aşteptat de 170 de pasageri trebuia să zboare la ora 7.30 de pe aeroportul Otopeni.

Pe parcursul zilei, pasagerii, majoritatea turişti, s-au strâns în faţa ghişeului de check-in, supăraţi că nu au primit informaţii de la compania Christian Tour, cea care deţine Anima Wings.

Reprezentanţii companiei se apără şi spun că i-au informat pe pasageri şi le-au oferit apă şi mâncare.

„Avionul s-a întors azi-noapte la ora 1:00. Trebuia să plece în dimineaţa asta la ora 7:30. La controlul de rutină care s-a făcut s-a constatat că una din roţi este puţin uzată. Şi atunci am decis să schimbăm roata. Putea să zboare în condiţii de maximă siguranţă şi cu acea roată, uzată puţin. Dar noi am decis să fie schimbată. Pe noi ne interesează siguranţa maximă”, a declarat Marius Berca, manager operaţional Christian Tour.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
zbor,
antalya,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici