18 adolescenţi au urcat pe acoperişul unui centru comercial din Capitală

18 copii cu vârste cuprinse între 13 şi 16 ani, au urcat pe acoperişul unui centru comercial din Capitală şi au publicat videoclipuri pe TikTok, în unul dintre ele explicând cum se poate ajunge pe acoperiş.

845 afișări
Imaginea articolului 18 adolescenţi au urcat pe acoperişul unui centru comercial din Capitală

18 adolescenţi au urcat pe acoperişul unui centru comercial din Capitală

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 10 Poliţie au fost sesizaţi, cu privire la faptul că 18 copii au fost depistaţi de agenţii de pază care efectuau serviciul în cadrul unui centru comercial situat în Sectorul 3, în timp ce au pătruns fără drept pe terasa magazinului, acesta fiind un spaţiu nedestinat publicului.

„Poliţiştii au procedat la identificarea tuturor persoanelor în cauză, stabilind că au vârste cuprinse între 13 şi 16 ani, acestea fiind conduse la sediul subunităţii, fiind înştiinţaţi şi părinţii acestora, care s-au prezentat la Secţia 11 Poliţie şi au preluat minorii. În cauză au fost aplicate 3 sancţiuni contravenţionale conform art. 33 din Lg. 61/1991, în valoare totală de 800 de lei”, transmite, luni, Poliţia Capitalei.

Până în prezent nu a fost formulată plângere penală în cauză, de către administratorul complexului comercial.

De asemenea, pentru a preveni evenimentele ce pot afecta viaţa sau integritatea corporală a persoanelor care pătrund în spaţiile nedestinate publicului, poliţiştii din cadrul Compartimentului Sisteme de Pază ai Secţiei 10 Poliţie au efectuat un control la sediul societăţii, fiind stabilită dispunerea unor măsuri suplimentare din partea firmei de pază.

În videoclipurile pe care le-au postat pe TikTok copiii, ei explică modul în care se poate ajunge pe acoperiş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
adolescent,
acoperiş,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici