18 angajaţi ai CFR, cercetaţi pentru că modificau preţul biletelor după vânzare

Un număr de 18 angajaţi ai CFR sunt cercetaţi de poliţiştii timişoreni pentru fals şi uz de fals, fiind suspectaţi că modificau preţurile tichetelor de călătorie după vânzare, scriind iniţial pe acestea cu un pix cu pastă volatilă un preţ mai mare, decontând apoi o valoare mai mică.

93 afișări
Imaginea articolului 18 angajaţi ai CFR, cercetaţi pentru că modificau preţul biletelor după vânzare

18 angajaţi ai CFR, cercetaţi pentru că modificau preţul biletelor după vânzare (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat transmis, marţi, de Poliţia Judeţeană Timiş, 18 angajaţi ai unei companii de transport feroviar sunt suspectaţi de poliţiştii de la transporturi din Timişoara că ar fi falsificat bilete de călătorie, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 12.800 de lei.

"Cei 18 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 42 şi 52 de ani, ar fi falsificat, în perioada ianuarie 2013 - martie, 368 de tichete de călătorie, cauzând un prejudiciu de aproximativ 12.800 de lei. Biletele ar fi fost falsificate de către aceştia prin completarea iniţială cu un pix cu pastă volatilă, cu sume pe care le şi încasau de la călători. Ulterior, aceştia ar fi şters pasta prin încălzirea biletelor şi le-ar fi completat cu alte sume, mai mici, pe care le predau casieriei societăţii", se arată în comunicat.

Surse din Poliţie au declarat că cei 18 bărbaţi sunt angajaţi ai CFR.

Cei 18 sunt cercetaţi pentru fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici