18 pacienţi evacuaţi din Spitalul din Sinaia în urma unui scurtcircuit

18 pacienţi au fost evacuaţi duminică dimineaţa din Spitalul din Sinaia, judeţul Prahova, din cauza unui scurtcircuit care a provocat degajări mari de fum.

129 afișări
Imaginea articolului 18 pacienţi evacuaţi din Spitalul din Sinaia în urma unui scurtcircuit

18 pacienţi evacuaţi din Spitalul din Sinaia în urma unui scurtcircuit

Potrivit ISU Prahova, pompierii au fost anunţaţi prin apel la 112 privind existenţa unor degajări de fum la Spitalul Orăşenesc Sinaia.

La faţa locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere, o ambulanţă SMURD şi, în sprijin, două ambulanţe din cadrul SAJ Prahova.

Pompierii au constatat faptul că la nivelul Secţiei de Transfuzii s-a produs un scurtcircuit la o combină frigorifică, rezultând o degajare de fum, fără a exista flacără.

Pompierii au acţionat pentru ventilarea încăperii.

18 pacienţi s-au autoevacuat până la sosirea forţelor de intervenţie, niciunul dintre aceştia nu a necesitat îngrijiri medicale ca urmare a evenimentului.

În acest moment, activitatea spitalului se desfăşoară normal, pacienţii au revenit în saloane, fiind reluată şi alimentarea cu energie electrică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici