20 de copii, între care trei ucraineni, în tabăra Academia Poliţiei de Frontieră pentru Copii

20 de elevi, fete şi băieţi, cu vârste între 10 şi 15 ani, între care trei copii ai refugiaţilor ucraineni, participă la primele antrenamente în Tabăra „Academia Poliţiei de Frontieră pentru Copii”.

78 afișări
Imaginea articolului 20 de copii, între care trei ucraineni, în tabăra Academia Poliţiei de Frontieră pentru Copii

20 de copii, între care trei ucraineni, în tabăra Academia Poliţiei de Frontieră pentru Copii

Copiii care şi-au dorit ca în această vacanţă de vară să îmbine activităţile instructive şi amuzante cu disciplina şi rigurozitatea au început primele antrenamente în Tabăra de campanie pentru copii – Border Police Kids Academy (Academia Poliţiei de Frontieră pentru Copii), organizată de Poliţia de Frontieră Română.

La tabără participă douăzeci de elevi, fete şi băieţi, cu vârste cuprinse între 10 şi 15 ani, din întreaga ţară, între care şi copii ai refugiaţilor ucraineni, care s-au înscris în urma anunţului făcut pe site-ul Poliţiei de Frontieră. Între aceştia, trei copii sunt de naţionalitate ucraineană, selecţionaţi cu sprijinul Organizaţiei Internaţionale pentru Migraţie.

Border Police Kids Academy are loc la Şcoala de Perfecţionare a Pregătirii Personalului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin care se află în apropierea Dunării, fiind o zonă pretabilă desfăşurării unor activităţi multiple din sfera atribuţiilor Poliţiei de Frontieră Română.

Copiii participanţi la tabără vor descoperi atribuţiile Poliţiei de Frontieră, valorile acesteia şi activităţile pe care le desfăşoară un poliţist de frontieră în munca de zi cu zi. Totodată, programul zilnic, care începe cu înviorarea de dimineaţă, cuprinde teme practice de pregătire şi vizite în teren, precum şi jocuri în echipă cu specific grăniceresc care îi vor învăţa să îşi ajute şi să îşi respecte colegii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
copil,
tabără,
poliţie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici