20 de tiruri de cauciucuri uzate, în valoare de 600.000 lei, confiscate de Garda Financiară

Garda Financiară Bucureşti a confiscat joi 20 de tiruri cu cauciucuri second-hand în valoare de 600.000 de lei, după ce autorităţile au constatat că firma furnizoare din Germania nu avea cod valid de TVA, potrivit reprezentanţilor ANAF.

801 afișări
Imaginea articolului 20 de tiruri de cauciucuri uzate, în valoare de 600.000 lei, confiscate de Garda Financiară

20 de tiruri de cauciucuri uzate, în valoare de 600.000 lei, confiscate de Garda Financiarăi (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Societatea furnizoare din Germania nu avea cod valid de TVA, astfel că 20 de tiruri cu cauciucuri au fost confiscate de către Garda Financiară Bucureşti. A fost aplicată şi o amendă de 20.000 de lei", a spus directorul de comunicare al ANAF, Sabina Zereş.

Potrivit Gărzii Financiare, cele 6.000 de cauciucuri second-hand au o valoare medie de 100 de lei fiecare.

Trasporturile au fost confiscate din depozite situate în zonele Colentina şi Vitan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici