24 de curse au întârzieri din cauza ceţii de pe Aeroportul din Timişoara

Un număr de 24 de curse aeriene care trebuiau să aterizeze sau să decoleze, vineri, de pe Aeroportul Internaţional "Traian Vuia" din Timişoara au întârzieri de până la trei ore din cauza ceţii din zona aeroportului.

42 afișări
Imaginea articolului 24 de curse au întârzieri din cauza ceţii de pe Aeroportul din Timişoara

24 de curse au întârzieri din cauza ceţii de pe Aeroportul din Timişoara (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internaţional "Traian Vuia" din Timişoara, Nicoleta Trifan, a declarat corespondentului MEDIAFAX că din cauza ceţii care s-a instalat în zona pistei sunt afectate 13 aeronave care ar fi trebuit să decoleze şi alte 11 care urmau să aterizeze.

Ea a precizat că cea mai mare întârziere, de aproximativ trei ore, o înregistrează o aeronavă care trebuia să plece la ora 6.30, cu destinaţia Bergamo.

Cursele afectate ar fi trebuit să sosească sau să plece către destinaţii din România, Ucraina, Republica Moldova, Italia sau Germania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici