25.000 de maşini au circulat pe Valea Prahovei în 24 de ore

Aproape 25.000 de maşini au tranzitat Valea Prahovei în decurs de 24 de ore, de duminică de la ora 15:00 până luni, la ora 15:00, numărul echipajelor de Poliţie care au acţionat pe DN 1 fiind suplimentat pentru prevenirea eventualelor incidente rutiere.

201 afișări
Imaginea articolului 25.000 de maşini au circulat pe Valea Prahovei în 24 de ore

25.000 de maşini au circulat pe Valea Prahovei în 24 de ore (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Poliţiei Prahova, aproape 25.000 de maşini au tranzitat drumul naţional 1 pe Valea Prahovei în 24 de ore, de duminică, de la ora 15:00, până luni după-amiază la aceeaşi oră, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Aproximativ 13.700 de maşini au fost înregistrate de camerele de luat vederi de pe DN 1 pe sensul de coborâre dinspre munte către Bucureşti, în condiţiile în care mii de turişti care au petrecut mini-vacanţa de Sfânta Maria în staţiunile montane revin spre Capitală.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, în acest week-end şi pe parcursul zilei de luni a fost suplimentat numărul poliţiştilor rutieri care au acţionat pe DN 1, a declarat şeful Poliţiei Rutiere Prahova, comisarul Ştefan Crivăţ.

Conform acestuia, poliţiştii au acţionat în special în zona trecerilor de pietoni, pentru fluidizarea traficului, iar pe DN 1, între localităţile prahovene Potigrafu şi Azuga, acţionează pe parcursul zilei de luni patru aparate radar, la care se adaugă camerele de înregistrare ale sistemului de monitorizare a traficului rutier. Alte 12 aparate radar au fost amplasate pe celelalte tronsoane rutiere din Prahova.

Comisarul Ştefan Crivăţ a precizat că în ultimele zile pe raza judeţului Prahova s-a înregistrat un singur accident de circulaţie grav.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici