25 curse aeriene afectate de ceaţa de pe Aeroportul din Timişoara. Traficul a revenit la normal

Un număr de 25 curse aeriene, care trebuiau să decoleze sau să aterizeze, miercuri dimineaţă, pe Aeroportul Internaţional din Timişoara, au înregistrat întârzieri cuprinse între o oră şi patru ore, din cauza ceţii din zona pistei, în momentul de faţă traficul revenind la normal.

22 afișări
Imaginea articolului 25 curse aeriene afectate de ceaţa de pe Aeroportul din Timişoara. Traficul a revenit la normal

25 curse aeriene afectate de ceaţa de pe Aeroportul din Timişoara. Traficul a revenit la normal (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului din Timişoara, Nicoleta Trifan, a declarat că activitatea pe Aeroportul din Timişoara a revenit la normal, după ce ceaţa care s-a instalat în zona pistei s-a mai ridicat.

Trifan a spus că, în total, 25 de curse aeriene care trebuiau să aterizeze sau să decoleze de pe aeroport au fost afectate, acestea înregistrând întârzieri cuprinse între o oră şi patru ore.

Potrivit sursei citate, au înregistrat întârzieri 12 curse care trebuiau să aterizeze pe Aeroportul din Timişoara şi care veneau din România, Ucraina, Republica Moldova şi Italia.

Trifan a precizat că alte 13 curse cu destinaţii în Italia, Bucureşti, Germania şi Grecia au înregistrat întârzieri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici