3 locuri ascunse pe care să le cureţi cu un aspirator vertical (P)

Cel mai probabil ai aflat deja de una dintre cele mai recente inveţii din lumea curăţeniei. Este vorba despre aspiratorul vertical, acel dispozitiv după care tânjeşte orice iubitor de spaţii curate, mai ales atunci când se loveşte de un cotlon plin de praf, care necesită un efort suplimentar pentru a îndepărta murdăria.

100 afișări
Imaginea articolului 3 locuri ascunse pe care să le cureţi cu un aspirator vertical (P)

Strănepotul aspiratorului clasic este un dispozitiv înalt, după cum îi spune şi numele. Ceea ce înseamnă că nu va curăţa doar podelele, aşa cum te-ai obişnuit până acum în cazul unor astfel de aparate, dar este responsabil şi de spaţiile acelea pentru a căror curăţare ai avut nevoie până acum nu doar de timp şi de efort suplimentar, dar şi de alte instrumente (şi de alţi bani).

Iată, aşadar, 3 locuri ascunse pe care să le cureţi cu un aspirator vertical:

  1. Pereţii şi colţurile acestora.

Dacă deţii o casă veche, la ţară, la care nu ajungi tot timpul, din cauza programului aglomerat, cel mai probabil eşti familiar cu pânzele de păianjen care apar, vrei - nu vrei, pe casa scării sau chiar în colţurile camerelor din locuinţa ta.

Dacă până acum le înlăturai rapid cu mătura, cel mai probabil ţi-ai dat seama că nu poţi împiedica răspândirea lor în cameră. Iar dacă în acel mic „cuib” se află şi un păianjen, atunci nu ai scăpat, de fapt, de problemă. Tocmai de aceea, ai nevoie de un ajutor mai performant.

  1. Scările.

Poate că nu sunt cel mai ascuns loc din casa ta, într-adevăr. Însă, dacă locuieşti într-o casă unde scările sunt multe şi greu de curăţat, cel mai probabil te-ai lovit de multe ori de întrebarea: cum să curăţ mai bine şi mai eficient acest spaţiu tranzitoriu? Tocmai de aceea, aspiratorul vertical te va ajuta să scapi de această problemă în doi timpi şi în trei mişcări.

Nu doar că vei avea scări curate, dar nici nu te vei chinui în procesul de curăţare. Unde mai pui că un dispozitiv cu o putere precum cea a unui aspirator vertical este mult mai eficient când vine vorba de curăţare decât un aspirator clasic sau o mătură? Doar eşti familiar cu cât de rapid poate să se inflitreze murdăria între îmbinările de lemn sau în cele mai neaşteptate colţuri.

  1. Perdele şi draperii.

Ştii mai bine decât oricine cât de complicat este să cureţi perdelele şi draperiile. Nu doar că îţi ocupă mult timp, dar efortul pe care îl faci să le dai jos, să le înlocuieşti, să le speli şi să le calci, ca mai apoi să le pui iar la loc, este unul inimaginabil. Şi, uneori, tot ce au nevoie aceste materiale textile este să fie curăţate de praful care se depune pe ele.

Cum ar fi dacă ai afla că doar cu ajutorul unui aspirator vertical îţi vei înjumătăţi efortul depus de obicei pentru curăţarea lor? Deoarece un astfel de aparat performant are chiar şi această capacitate. Unde mai pui că poţi avea perdele şi draperii proaspete şi fără praf cu o investiţie de doar câteva minute?

Pe lângă toate aceste spaţii şi obiecte menţionate deja, un dispozitiv de curăţare la un nivel înalt poate elimina murdăria şi din spaţii precum maşini sau vechicule (deci nu vei mai avea nevoie de un aparat special pentru curăţarea autoturismului), mobilier tapiţat, podele şi chiar şi covoare (gata cu mersul la curăţătorie!).

Atunci când faci achiziţia, ţine cont şi de brandul de la care cumperi, dar şi de recenziile altor utilizatori, care pot evidenţia probleme din fabrică ale produselor, înainte ca tu să le cumperi şi să te confrunţi cu ele. Mai mult, asigură-te că garanţia este valabilă şi în termeni legali. Şi, nu în ultimul rând, încearcă să testezi un astfel de produs înainte de a-l achiziţiona, pentru a-ţi da seama dacă acesta corespunde nevoilor tale.

Iar dacă îţi doreşti să fii la curent cu ultimele inovaţii tehnologice în materie de curăţenie, atunci musai trebuie să te informezi cu privire la apariţia robotului aspirator.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici