37 de doctori italieni au fost ucişi de coronavirus, alte 6.205 cadre medicale sunt infectate

  • Italia are peste 7.500 morţi din cauza COVID-19
  • Dintre aceştia, 37 au fost doctori
  • 75.000 pacienţi diagnosticaţi pozitiv sunt în Italia, iar cifrele sunt în continuă creştere
5445 afișări
Imaginea articolului 37 de doctori italieni au fost ucişi de coronavirus, alte 6.205 cadre medicale sunt infectate

37 de doctori italieni au fost ucişi de coronavirus, alte 6.205 cadre medicale sunt infectate

Italia a pierdut 6.205 cadre medicale în lupta cu coronavirusul. 37 de medici au murit, iar restul cadrelor se află în izolare din cauza contactării virusului. Presiunea este tot mai mare pe doctorii sănătoşi, care fac cu greu faţă situaţiei.
 
În total, Italia are 75.000 de pacienţi diagnosticaţi cu coronavirus, iar 7.500 oameni şi-au pierdut deja vieţile.
 
Numai ieri trei medici au încetat din viaţă. Este vorba despre doctori care lucrau în spitale din Bergamo, Foggia şi Napoli.
 
"Ducem un adevărat război, doctorii şi familiile îi plâng pe cei răpuşi de boală", a spus Filippo Anelli, preşedintele Federaţiei Doctorilor din Italia.
 
Tot astăzi, în Italia a fost anunţată moartea unei asistente, Daniela Trezzi (34 de ani), care s-ar fi sinucis de teama că a transmis virusul şi altor oameni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici