39 de localităţi din şase judeţe, fără curent electric din cauza viscolului şi ninsorii

Alimentarea cu energie electrică a fost întreruptă în 39 de localităţi din judeţele Brăila, Buzău, Dâmboviţa, Prahova, Covasna şi Sibiu, din cauza ninsorii şi a viscolului, potrivit Electrica.

35 afișări
Imaginea articolului 39 de localităţi din şase judeţe, fără curent electric din cauza viscolului şi ninsorii

39 de localităţi din şase judeţe, fără curent electric din cauza viscolului şi ninsorii (Imagine: Andrei Nacu/Mediafax Foto)

Electrica precizează că au fost avariate şi se află în curs de remediere instalaţii electrice din zona de responsabilitate a filialelor Electrica Muntenia Nord şi Transilvania Sud.

Din cauza defecţiunilor şi întreruperilor provocate de ninsori şi viscol, la ora 14.00, la Filiala Electrica Muntenia Nord erau înregistrate 39 de localităţi fără curent electric.

În judeţul Brăila au rămas fără curent electric 26 de localităţi, în judeţul Buzău - şapte localităţi, în Prahova - trei şi în Dâmboviţa - o localitate. De asemenea, în zona Filialei Transilvania Sud erau semnalate două localităţi fără electricitate, în judeţele Covasna şi Sibiu.

Electrica SA a mobilizat pentru intervenţie 57 de echipe, specialiştii lucrând la repunerea sub tensiune a 324 de posturi de transformare şi a 31 linii electrice aeriene, indispensabile pentru alimentarea corespunzătoare cu energie electrică a localităţilor afectate de ninsori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici