39 de persoane care deţineau droguri, oprite să participe la festivalurile de pe litoral

Poliţiştii şi jandarmii din Constanţa au descoperit 39 de persoane care deţineau droguri. Acestea au fost oprite să participe la festivalurile organizate pe litoral.

247 afișări
Imaginea articolului 39 de persoane care deţineau droguri, oprite să participe la festivalurile de pe litoral

Hepta

În total, poliţiştii şi jandarmii au aplicat în cea de-a treia zi de desfăşurare a festivalurilor de pe litoral 21 amenzi în valoare de 13.890 lei, din care 18 au fost aplicate la regimul rutier.

„În ceea ce priveşte prevenirea şi combaterea consumului ilicit de droguri, prin măsurile active de verificare, au fost oprite din a participa la festival 39 persoane, identificate având asupra lor substanţe interzise la deţinere. De asemenea, reprezentanţii Poliţiei Locale Constanţa, în cooperare cu forţele Ministerului Afacerilor Interne, au depistat un bărbat asupra căruia au fost găsite substanţe interzise. În urma celor constatate, persoana a fost condusă la sediul DGPL Constanţa pentru luarea măsurilor legale”, se arată într-un comunicat al Grupării Mobile de Jandarmi Constanţa.

De asemenea, în domeniul prevenirii incendiilor, inspectorii ISU Constanţa au dentificat 21 de deficienţe, fiind aplicate trei amenzi în valoare de 5.500 lei şi 18 avertismente.

Echipajele implicate în acordarea asistenţei medicale de urgenţă şi de prim-ajutor aflate la cele trei posturi medicale avansate deservite de personalul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa şi de cel al UPU-SMURD Constanţa au acordat sprijin unui număr de 98 de participanţi, în următoarele situaţii: 29 traumatisme diverse (escoriaţii, contuzii, etc.) şi alte 69 cazuri cu afecţiuni medicale diverse (probleme cardiace, reacţii alergice, etc.).

Cinci persoane, dintre care doi minori, au avut nevoie de investigaţii suplimentare şi au fost transportate la spital.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici