4 persoane cu măşti şi mănuşi au intrat cu forţa în 2 apartamente. O tânără a sărit de la etaj

Patru persoane cu măşti şi mănuşi de protecţie au intrat marţi seara cu forţa în două apartamente din Târgu-Jiu, închiriate de mai multe tinere, de unde au furat sume de bani. Speriată, una dintre fete, în vârstă de 20 de ani, a sărit de la etaj.

30569 afișări
Imaginea articolului 4 persoane cu măşti şi mănuşi au intrat cu forţa în 2 apartamente. O tânără a sărit de la etaj

sursa foto: profimedia

Potrivit IPJ Gorj, poliţiştii au fost sesizaţi marţi seara prin apel la 112 de o tânără de 20 de ani din comuna Ogrezeni, judeţul Giurgiu, despre faptul că, în timp ce se afla într-un apartament închiriat în regim hotelier, împreună cu alte două prietene, de 24 şi 30 de ani, ambele din Giurgiu, patru persoane necunoscute, care purtau măşti şi mănuşi de protecţie, ar fi pătruns, fără drept în locuinţă.

Cei patru ar fi reuşit, prin împingerea şi bruscarea celor două tinere, de 24 şi 30 de ani, să ia suma de 800 lei. Tânără de 20 de ani a sărit de la etaj.

„Din cercetările efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că tânăra de 20 de ani, speriindu-se în momentul intrării persoanelor necunoscute în locuinţă, a sărit voluntar de pe geamul balconului, situat la etajul 1, suferind leziuni la nivelul membrului inferior drept, în zona genunchiului”, a informat IPJ Gorj.

În aceeaşi seară, poliţiştii au fost sesizaţi, tot prin 112, de o altă tânără de 20 de ani, din comuna Dascălu, judeţul Ilfov, despre faptul că, în timp ce se afla în municipiul Târgu Jiu, într-o garsonieră închiriată în regim hotelier, patru persoane necunoscute, care purtau măşti şi mănuşi, ar fi pătruns, fără drept în locuinţă şi, prin bruscarea sa, i-ar fi luat dintr-un sertar al mobilei suma de 1.000 lei.

În cele două cazuri, poliţiştii au deschis dosare penale pentru tâlhărie calificată şi continuă cercetările pentru identificarea celor bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici